"Olyan hülyék az emberek/ A homokba fekszenek/ Égetik magukat a napon" - ez a három csodálatos Republic-sor jutott azonnal az eszünkbe, amikor megláttuk a Lipton Ice Tea legújabb sajtóközleményét, valamint az ahhoz készült fotókat. A közlemény arról szól, hogy (idézet a közleményből) "hazánk gyönyörű lányai, Freire Szilvi, Kocsis Korinna és a TV2 üdvöskéje Köböl Anita" egy elképesztően béna, karton Hugh Jackman társaságában bénáznak a belvárosban, vagyis a "három szépség máris lerohanta a sztár élethű mását, hogy táncoljanak vele" - ahogy a közlemény fogalmaz. Jackman ugyanis a Lipton Ice Tea reklámarca, aminek keretében ellátogat Magyarországra szeptember 3-án, hogy közösen mutassa be egy csomó emberrel a reklámja kicsit esetlen táncmozdulatait.

A közleményből kiderül, hogy a szingli Köböl Anita: "az a könnyen szerelembe eső típus, mert annyi mindenbe bele tud szeretni. Például egy illatba, egy apró gesztusba, mozdulatokba vagy helyzetekbe. Könnyű elbűvölni. Hugh Jackman pedig pont az a típusú pasi, aki bejön neki!"

Freire Szilvi fontosnak tartotta kiemelni, hogy Hugh Jackman "nagyon örülne neki, ha látná, mennyi emberre volt hatással" - utalva arra, hogy egy flash mobon adják majd elő sokan a színész táncát. Aztán adott néhány párkapcsolati tanácsot: "Imádom, ha egy férfi tud táncolni! Persze számít a kinézete is, hiszen először az fogja meg az embert, de aztán az lesz a fontos, hogyan látja a világot, hogyan viszonyul hozzám, és a kapcsolatunkhoz. A humor pedig mindent visz!"

A Freiréhez hasonlóan szintén szépségversenyző Kocsis Korinna nem szingli, egyedül a trióból csak ő nem az. Azt mondta, "számomra a párom a tökéletes férfi! Lekörözi akár Hugh Jackmant is, noha ő is jól néz ki!".

A képekben azt nem értjük, hogy ha logikusan a két legjobban sikerültet küldte a reklámcég, akkor milyen lehetett a többi? Hiszen az elvileg két legjobbon sem sikerül felvenni azt a pózt a három modellnek, mint a kartonfigurának. Az egyik képen még csak-csak, de a másik teljes csőd.