18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Niki kamera előtt szexelt

2011.08.30. 22:08 Módosítva: 2011.08.31. 14:19
IMG 6620

Éden-Aranypart Niki most már tényleg az univerzum egyik legegyszerűbb lényének tűnik, de, mint ő is mondja, az Aranyparton bármi megtörténhet, úgyhogy nem kiközösítik, hanem megdugják, megint, vitézül.

A sorozatba óriásmellekkel és póthajjal érkező művésznő emésztését valami megterhelte, ám ettől nem érezte kellemetlenül magát. A nappaliban sikonyálva vette tudomásul, hogy a többiek is felfigyeltek állandó szellentéseire, és az őt farokvégre kapni akaró Gábort sem riasztotta el a gáztámadás. Niki pedig csak mondta, mondta neki a szöveget, ilyen kitételekkel: "mittomén mondasz dolgokat, hogy mekkora, meg faszom, kell pukizzak". A szó az övék – de csak a hajtás után.

Ne dörzsöljék a szemüket, mindez a holnapi adásban lesz látható, nem a lényegnél mentek ki újabb sörért. Itt pedig megtekinthetik, mivé eszkalálódott Gábor széptevése. Ugye a nyúl nem nézte végig a dolgot?