Valószínűleg Aranypart Bekié az idei nyár szívása, aki kénytelen volt az utolsó forgatási nap végét, és az utána következő hetet a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban tölteni, mert egy bobpályán csattanósat ütközött, és eltört egy csigolyája. A poén kedvéért pornózó lány elmondása szerint sokkos állapotba került, és amint meglátta a bob törött darabjait, először azt ellenőrizte, hogy lábra tud-e még állni. Tudott.

"Felálltam, de innen már csak egy-két dologra emlékszem. Lefektettek egy asztalra, de már nem tudtam felülni, úgyhogy a többiek azonnal mentőt hívtak, akik elvittek a veszprémi kórházba. Mire megérkeztünk, már csak az alhasam fájt, zavarba is jöttem, hogy mekkorát balhéztam, az ultrahang sem mutatott semmit" – fejtette ki Beki a Velvetnek. Egy biztonsági röntgent azért még készítettek a gerincéről, ekkor derült ki, hogy az egyik csigolyája eltört.

"Na akkor megint sokkot kaptam, kiabáltam, hogy azonnal adjanak fájdalomcsillapítót, el akartam menni, de mondták, hogy ez nem így működik. Azt mondták, egy hétig kell ott maradnom, nagyon sírtam, mégiscsak ez volt az utolsó nap." Végül szombattól csütörtökig feküdt a kórházban – ezt az időt azonban szinte mozdulatlanul kellett töltenie, egészen addig, amíg a gerinctartó fűzője meg nem érkezett. Amit persze hat hétig hordania kéne, de nem bírja, pedig szüksége lenne rá, ha a továbbiakban is táncolni akar.

"Gyógytornázom, úszom, így nagyon gyorsan gyógyulok, a fűzőt is hordom, de azért annyit nem. A rokonaimnak, barátaimnak szóltam, hogy ne kezeljenek nyomorékként, ne sajnáljanak, mert hiszek a pozitív gondolatok erejében és az agykontrollban." Lebénulni már biztosan nem fog, de az még kérdéses, hogyan gyógyul, és tud-e így táncolni, amiből mostanában fenntartotta magát.