Futamában, a Leviathan Hendikepen harmadik helyezést ért el Magda nevű lovával Fábry Sándor, mindezt törött csuklóval - írta a Bors. A televíziós ugyanis a verseny előtti parádén nagyot bukott a lovával.

"Fábry éppen szembe ment az egyik versenytársával, a hatos számú, Hamburgot hajtó Weber Zsolttal" - mesélte a lapnak az egyik szemtanú. "Kis híján össze is ütköztek. Zsolt hangosan rákiáltott: Sanyi, Sanyi, itt vagyok! Lehet, hogy megijedt, lehet, hogy tényleg csak akkor vette észre a másik hajtót, de megrántotta a szárat, a lova pedig felágaskodott. Fábry beesett a kocsija alá, Magda pedig majdnem meg is taposta, amikor megfordulva a kocsi előtt újra lábra állt. Csak másnap, a verseny után tudtuk meg, hogy eltört a csuklója".

Fábry állítólag a versenyt követően szinte azonnal eltűnt, de nem panaszkodott a kezére az istállóban sem. "Az okozhatta a balesetet, hogy Magda szájában van egy tályog. Amikor rákiabált a másik hajtó, és Sanyi visszahúzta a lovát, akkor a zabla beletéphetett a tályogba, és a fájdalomtól bokrosodhatott meg a ló. Furcsa, mert Sanyi, miután összekaparta magát a földről, ő maga húzta fel a fekvő lovat, majd hajtott egy nagyon jót. Valószínűleg orvoshoz vitték, azért tűnt el" - mondta az egyik lovász. Fábryt lapzártáig nem sikerült elérnie az újságnak.