A Szenvedélyes nőké volt ma este a főszerep a ValóVilág5-ben, bár ennyi erővel Affektáló műanyagtündérek kategóriában is indíthatták volna a három csajt: Megszállottan Maximalista Szilvit, Édesen Megszállott Seherezádét és Harcosan Öntudatos Beát. Az adás alatt nem győztük kapkodni a fejünket, meg elnyomni a WTF-ot, a kisfilmekben az egyik a haja miatt nyafogott a fodrásznál, a másik kijelentette, hogy imádja nézegetni saját magát, és az utolsó(nak) hitt napját is azzal töltötte, hogy lapozgatta a portfólióját.

Voltak a műsor alatt szomorú pillanatok is, mint például, amikor kiderült, hogy Szilvi anyja a lány 15 éves korában meghalt, illetve Seherezádé temetőjelenete (ő a nagymamáját veszítette el), ám a legmeghatóbb pillanatot mégis Lilu szerette volna elnyerni, amikor fejet leszegve, már-már szipogva, megrendülten előadta: az üvöltöző csajokat nézve olyan, mintha hazaért volna. Hiába no, Stohl András volt a mestere.

Végül a viszonylag normális Seherezádé (VV Seherezádé, fantasztikusan hangzik) jutott be, bár ő meg végigtikkelte az adásidőt. Holnap a Dumagépek következnek, szombaton meg beköltöző-show, a Rómában élő, másodikként beszavazott szereplő addig szállodában múlatja az időt - hétvégéig természetesen nem találkozhat az Alfahím VV Gergővel.