Gombos Edina melle természetesen nagy

2011.09.14. 21:42

Gombos Edina melle valóban megnőtt, de nem olyan hirtelen és nem annyira, mint mindenki gondolja: 10 év alatt nőtt két számot az ikrek, és a mélyen dekoltált nyári felsőknek köszönhető, hogy ez a növekedés most mindenkinek feltűnt.

„Azt látod viszont egy újságban, hogy a te melleddel foglalkoznak, nekem ez ciki. Betettek egy 10 évvel korábbi fotót, hogy ilyen volt és ilyen lett. Bárkiről tennének be ilyen képet, látná a különbséget a fotókon” – mondta Gombos az Aktívnak. „Hiába mondom, hogy természetes a mellem, hogy anyám is ilyen alkat, hogy szültem egy gyönyörű gyereket, akit 10 hónapig szoptattam, úgyis az lesz, hogy jól van, csak magyarázkodik” – folytatta a műsorvezető, aki egyébként boldog adottságaival, és a mellei körüli felhajtást igyekszik arra használni, hogy felhívja a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára.

A jó ügy érdekében rögtön el is ment rákszűrésre, és mammográfiai eredményét is megmutatta az Aktív nézőinek: a felvételből nem csak az derül ki, hogy Gombos egészséges, hanem az is, hogy tényleg nincs mellimplantátuma.