A 90-es évekbeli ultranyálas R&B fiúcsapat számai vették rá a zenélésre a női farmerben járó Justin Biebert, akinek egyenesen az álmai váltak valóra most, hogy együtt dolgozhatott a BoyzIIMennel. „Mikor felébredtem, végre elkezdtem felfogni, hogy együtt zenélek a karácsonyi albumon azzal a csapattal, a BoyzIIMennel, amelyik kedvéért elkezdtem énekelni” – írta Bieber Twitterén, majd kicsit később így folytatta: „Az ő zenéjüket hallgattam és az ő számaikon gyakoroltam. Így tanultam meg énekelni. Most pedig egy stúdióban vagyok velük és együtt zenélünk”.

Bieber vallomására a BoyzIIMen hasonlóan baráti hangnemben reagált: „Nagyon örülünk! Jusson eszedbe, miről beszélgettünk a stúdióban, Öcsi! És ismételjük meg mihamarabb (a közös munkát)!!” – írja a zenekar.

Tehát karácsonykor jön az első közös Bieber-BoyzIIMen szám, és aztán ki tudja még mennyi. Addig hallgassa meg a BoyzIIMen egyik slágerét, amit kollégánk szerint mindenki összeszorított ököllel énekelt otthon a függöny mögött, titokban, csukott szemekkel és billegve, a 90-es évek elején (amikor a most 17 éves Bieber még nem is élt):