"Gyerekek,élő legenda vagyok, és csak 578 rajongóm van: Ti!Megosztotattok, népszerűsítetettek már engem? Nem török pl. VV Gigi (25853) babérjaira, de azért mégis" - ez a bejegyzés jelent meg a Facebookon a Törőcsik Mari nevével jegyzett oldalon, de persze, mint azt sejteni lehet, valójában nem a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő háborgott így. Törőcsik Mari a Bors megkeresésére elmondta, azt sem tudja, mi az a Facebook, és hozzátette, felháborítja, hogy visszaélnek a nevével. "Nem vagyok jelen egyetlen közösségi oldalon sem. Negyven évet tisztességgel végigdolgoztam, mégis ki vetemedik erre? Hirtelen azt sem tudom, mit tegyek, de azonnal értesítem a [Nemzeti] színházat, hogy töröltesse az oldalt" - mondta Törőcsik.

A színháznál, úgy tűnik, azonnal intézkedtek, a színésznő nevével jegyzett oldalon ugyanis a következő bejegyzés jelent meg: "Tisztelt Rajongók! Feltehetően hivatalos forrásokból értesülve ezen oldal megszüntetése mellett döntöttünk. Nem kívántunk visszaélni a Művésznő nevével, pusztán egy rajongói oldalt hoztunk létre. Szándékunk tiszta és szeretetteljes volt, de be kell látnunk, hogy mindez a formából adódóan félrevezető és szerencsétlen volt. A Művésznőtől ezúton is elnézést kérnek az oldal üzemeltetői, akik még néhány napig fenntartják az oldalt a félreértések eloszlatása végett."

Persze nem ő az egyetlen ismertember, akinek visszaéltek a nevével a közösségi oldalon; Pataky Attila, Horváth Éva, Vastag Csaba és Fluor is panaszkodott már emiatt.