Mintha a szombaton beköltözött villalakók bármelyike is normálisnak, átlagosnak tűnne, vasárnap még Fura kategóriából is jutott be szereplő. Elsőként Edi és Rudi bemutatkozó kisfilmjét láthattuk, róluk annyit érdemes tudni, hogy Edi már két éve szerelmes Rudiba, Rudi mindemellett pedig egy kutya. A csivava amúgy nem táplál túlságosan mély érzelmeket az asszony iránt, Edi ugyanis hiába csókolgatta erotikusan túlfűtve az ágyban, Rudi a plüss állatkáját dugta meg. Neki legalább van ízlése.

A második játékost Adriennek hívták, unalmas videóját úgy próbálta kompenzálni, hogy megőrült a stúdióban, feszt ugrált meg rángatózott. Edi szerint is inkább elmebetegnek tűnt, nem pedig furának, és ha már az egyik elmebetegnek tűnő leelmebetegezi a másikat, ott tényleg van valami.

Ha az ő furaságukat összeadjuk és megszorozzuk mondjuk tízzel, akkor megkapjuk Annamáriát, aki úgy sokkolta még a villalakókat is, hogy csupán Fecó mondta azt végül, hogy a halálos tekintetű csajt várja be, de ő is csak beijedhetett, hogy szemmel verik. Annamária amúgy nem sok mindent csinál, csak néz, de ahhoz nagyon ért, mindenkit a hideg ráz tőle, meg is ígérte Lilunak, hogy bejutásakor majd jól megnéz mindenkit bent.

Természetesen vele büntették a nézők a már fix játékosokat, akik nem mondhatni, hogy kitörő lelkesedéssel fogadták a Halálként aposztrofált csajt. Ő az első valódi mellű lány a villában, ezt meg kell jegyezni. Holnap ugyanis a Plázacicák kategóriájából lesz beszavazás, így biztos az újabb adag szilikon az amúgy is szűk villába.