A lehűlés érezhető nyomot hagyott a magyar celebvilágon: Twittereik arról árulkodnak, hogy semmihez nincs kedvük a szutyok időben, mégis sok a dolguk. Barbee tömören fogalmazta meg panaszát: "álmos vagyok, és nem akarom a 15 fokot!", Király Viktor azon kesereg, hogy rosszul főz ("Most már biztos, hogy nem én vagyok az év szakácsa. :-(("), Lola tegnap az esőben sétált haza, de legalább Brasch Bence imádja az esőt, viszont ő meg beteg.

Széles Izának is csak vihorászásra telik, ő egy csúnya, ám nagyon vicces képet osztott meg. Éder Krisztián a maga részéről annyival kommentálja a helyzetet, hogy  "Ha van feeling, minden van. Ha nincs feeling, semmi sincs. :)". Úgy látszik, külföldön kell élni, hogy jó legyen a magyar celebnek, mert Steiner Kristófnak például bejött az élet: "Holt tengeri és jeruzsálemi kirándulás utáni lábadozás. A tengerparton talált jamaikai raszta parókával a fejemen főzöm a mangós édesburgonya curry-t ötven főre, miközben a nyolc (!) barátom ébredezik a lakás különféle pontjain. Szürreál a köbön. Ki főz nekünk egy gallon kávét?"

A kesergőknek P. Diddy szavai hozhatnak némi enyhülést: "Don’t give up. I believe in you all" (ne adjátok fel, mindannyiótokban hiszek) – írta, és ha valakinek ez sem elég, íme egy szép fotó, amit Pink osztott meg.