Az énekesnő nemrég lezajlott afganisztáni utazása során egy későbbi randevú reményében telefonszámot cserélt egy angol katonával - írta a Female First. Cheryl Cole-nak - aki Helmand tartomány háború sújtotta területére utazott, hogy növelje a csapatok morálját – annyira megtetszett az egyik pasi, hogy úgy tervezi felhívja, és majd lesz, ami lesz.

„Ezek a katonák nem csak rendkívül bátrak, de akad közöttük néhány hihetetlenül aranyos is” – mondta az énekesnő. „Igazából egy srác telefonszámát kértem el. Szerintem beszélt volna velem, ha lett volna rá alkalma. Épp megpróbált velem szóba elegyedni, amikor lőttek egyet a gyakorlat közben. Nyilvánvalóan nem igazi lőszert használtak, de még így is félelmetes volt. Egyébként felhívom őt a hétvégén és meglátjuk mi sül ki belőle. Biztos vagyok benne, hogy nem fog gyűrűvel meglepni, de szerintem vicces lesz, úgyhogy belevágok.”

Mindemellett Cole – aki elmondása szerint életreszóló barátságokat kötött az utazása alatt – reálisan gondolkodik a távolsági kapcsolatok esélyeiről. „A távolsági kapcsolat egy rémálom – a nagy időeltolódás a kapcsolat gyilkosa, mert így nagyon nehéz a kapcsolatot tartani a másikkal."