Ez elég unalmas volt, de talán lesz majd jobb is: három csaj meccsét láthattuk csütörtök este a ValóVilág5 beszavazó-showjában az Amazonok kategóriájában, de még a Plázacicák pucáiba is több vér szorult korábban. A villába való jutásért Valéria, Kati és Melinda küzdött meg a nézők szavazataiért, ki-ki hangoztatva azt, hogy mennyire erősek és magabiztosak.

Valériának ez a nap a szívás napja, őt a műsor miatt kirúgták munkahelyéről, ahol jogászként dolgozott, főnöke szerint ugyanis összeegyeztethetetlen ez a fajta munkakör és a show. Persze, hogy nem ő jutott be, így ugrott is mindkettő. A másik amazonon, Katin aztán végképp nem volt semmi amazonos, leginkább egy rajzilmfigurára hasonlított, és azzal akart bevágódni a nézőknél, hogy néha rámarkolt a saját mellére.

Aztán ott volt Melinda, aki a kisfilmjében előadta, hogy naplót vezet a pasijairól, mert csak úgy tudja számon tartani őket. A varázsszó/mondat egyébként minden bizonnyal az volt, hogy ha beszavazzák, akkor első dolga az lesz, hogy rámászik, Attilára, nem fogja érdekelni a többi csaj - na nem mintha rajta kívül bárkinek is kellene az Összeférhetetlen kategóriában bejutó skizofrén hajlamú. De jó lépés volt, be is tolták a dugás reményében a villába, aztán kiderül, hogy csak nagy a szája vagy használja is. Amúgy életművészettel foglalkozik, úgy nézzék meg.