Sandra Bullock és Ryan Reynolds állítólag titkos esküvőt tervezget. Igaz, erről egyikük sem nyilatkozott, de mindegy: amióta Reynolds és Bullock is egyedülálló, állandóan összehozzák őket. (Bullock Jesse James neje volt, Reynolds Scarlett Johansson férje.)

A két színész nemrég Wyomingban kirándult, eközben pedig – még egy állítólag – meg is beszélték, hogy jól összeházasodnak. "Ryan azt mondta neki, hogy bármikor kész elvenni őt, amint pedig [Bullock] konstatálta, hogy milyen jól kijön húsz hónapos fiával, Louisszal, ő is úgy érezte, hogy áll elébe a dolognak" – írja az AZCentral egy Jól Értesült Közeli Ismerősre hivatkozva. JÉKI azt is tudni véli, hogy egy felhajtásmentes, meghitt lagzi az álmuk.

Itt szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy már eleve azért kezdtek cikkezni arról, hogy járnak, mert a TMZ szerzett egy fotót arról, hogy a két színész együtt kirándul Wyomingban, a férfi pedig cipeli a gyereket. Ez valószínűleg egy párkapcsolat nyilvánvaló jele, hiszen ha Reynolds nem akarna összejönni a gyerek anyjával, akkor bizonyára a földre dobná Louist.