"Csendben autózom, ügyintézek a pénteki forgalomban a cdket unom az autóban, a rádiók meg hallgathatatlanok ugyan az a..." – írta a Twitteren Szarvas József, aki a Josh és Jutta első fele. Micsoda szerencsés véletlen, hogy nekik meg most jelent meg az új klipjük! Tessék, ilyen.

A klip a múltban, és egy elképzelt angolszász ajkú településen játszódik. Elsőre úgy tűnt, mintha Jutta mellei Aranypart Meliéhez hasonlatossá nőttek volna, de nem, csak a ruha miatt tűnik úgy. Kollégánk azonban 2:58-nál bugyivillantást észlelt, úgyhogy a klip vitathatatlanul minden igényt kielégít. Attól viszont tartunk kicsit, hogy mi is félrehajtott fejjel, bólogatva fogjuk ismételgetni mindenféle utcasarkokon, hogy tépd az éjjelt, tépd az éjjelt...

Hálistennek nemcsak nekik van új klipjük, hanem Barbeenak is, ő is a Twitteren népszerűsíti azt. És nyilván ő sem fogja megúszni.

Az itt és most sokkal adekvátabb kérdés lenne, hogy Barbee kinek a

Melyik jobb?

gyereke, de inkább koncentráljanak a szöveg és a dallam, illetve a látvány hármasára. Ízlelgessék magukban a fegyverektől könnyes jövőt, illetve azt, hogy bonts szárnyat ősi erő. Aztán szavazzanak, szigorúan, őszintén. Péntek van, úgysincs kedvük máshoz.