Elszánt Mása és Merész Alexa ma összecsapott, azaz a TV2 odadobta őket az sms-szavazók elé és elnézve a benti szupper hangulatot, Mása és Alexa helyében is azon imádkoztunk volna, hogy senki ne akarjon bennünket bent látni. A nagy napra felfurikázták a rezidencia női lakóit a stúdióba, a pink címkés lányok Alexának, a narancs hajráfosok Másának szurkoltak, és egyikük sem zakózott el a meredekre tervezett lépcsőkön.

(Peller Mariannt majd vágja már hátba valaki, hogy ne álljon ilyen görbén, Tilla meg menjen borbélyhoz?) Sokfogú elszánt Mása mégsem akart már annyira hazamenni, mert rájött, hogy van, aki visszavárja (Marci), furcsamellű merész Alexa viszont jól érezte magát, mert Peti meg a mutterok mind őt várták vissza, és amúgy is, az mindenkinek jobb lesz úgy. Másának a gyerekeit on-line, Alexának meg a macskáit tolták be, hogy meggondolhassa magát, aki rájuk akart szavazni.

Annyifelé kellett a lányoknak védőbeszédet mondaniuk, hogy csoda, hogy nem zavarodtak bele. Ez mondjuk totálisan felesleges volt, mivel korábban már megszavaztatták az anyósokat, hogy kit várnak vissza, aztán a repülőgépszimulátorban is tologatniuk kellett a kart, hogy melyiket várják vissza, de hogy miért, az nem derült ki, hiszen csak a nézők döntenek. A totálisan tartalmatlan történések ismétlődése különösen értelmetlen volt, de nyilván ki kell tölteni valamivel a műsoridőt.

Az eredményhirdetést nem húzták túl hosszúra, meglepetésre nem az anyukakedvenc macskás lány, hanem a kétgyerekes anyuka mehetett vissza az ő Marcijához, ráadásul még Párizsba is elrepítik őket, hátha akkor történik valami.