Három szűz pasi közül VV Bandi, a legnemkívánatosabb személy volt az, akit a nézők vasárnap este bejuttattak a VV5 villájába. A diákkal két másik olyan jelentkező küzdött meg, akik saját bevallásuk szerint még nem voltak nővel: a főiskolás Tomi, aki tipikus megtestesítője az amerikai filmek lúzerének, vagyis egész nap a számítógép előtt ül és játszik, ha pedig randit beszél le egy csajjal, az el se megy.

Aztán ott volt Feri, aki egy kis faluban él, ahol kevés a fehérnép, éppen ezért még nem akadt neki senki a horogra. Szabadidejében a nagymamáját kísérgeti mindenfelé. Amúgy kettőjüknek legalább volt némi humorérzéke (például Tomi előadta, hogy nem is szűz, hanem ikrek, éppen ezért duplán örül a szavazatoknak, hát übercuki), VV Bandit (aki még csak csókolózni se csókolózott csajjal, vagyis az összes jelölt közül ő volt a legszűzebb) viszont nem véletlenül nem várta egy villalakó sem. Legnagyobb szövege nagyjából az volt, hogy amikor Lilu megkérdezte tőle, mit fog csinálni a villában egy fergeteges buliban, azt válaszolta, hogy fergetegeset fog bulizni.

Talány, hogy a nézők miért őt küldték a villába, minden bizonnyal úgy gondolták, nincsen még elég szociopata bent, vagy épp túl sok van kint. VV Bandi egyébként alig találta meg a kijáratot a stúdióból, Lilu meg is jegyezte, hogy legutóbb Veronika miatt aggódott ennyire, hogy megtalálja-e a helyes utat a villába. A pasi kedvenc filmje a Csonthülye, ez se lehet véletlen. És tuti Sváby András eltitkolt öccse.