Gáspár Evelyn súlyos autóbalesetet szenvedett

2011.09.26. 07:30

"A legnagyobb szívfájdalmam mióta az életemet tudom" - magyarázta a Velvetnek Győzike. "Azt, amikor őt kivették az autóból, azt nem kívánom egyetlen szülőnek sem." Mint mondta, Evelyn azóta felébredt, fájdalma van, és nagyon-nagyon sír. "Kislány ő még, csak tizenhét éves. Nem jár diszkózni, nem látják őt inni, nem látják éjszakázni. Ő olyan kislány, akiről a szülői értekeztelen is azt mondták, hogy a legjobb az osztályban."

"Amikor értesítettek, hogy mi történt, kiugrottam az ágyból, és rohantunk a baleset helyszínére. Evelyn nem volt magánál, borzalmas látvány fogadott a felborult kocsinál. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, a gerinccsigolyái sérültek meg" - mondta Gáspár Győző a Blikknek. "Ugyancsak két hete van meg a jogosítványa, de nagyon jól vezet Evelyn. Sóshartyán és Kishartyán között, a 22-es úton vesztette el uralmát az autó fölött" - tette hozzá.

"Nagyon sírt, amikor felébredt. Azt mondta, hogy apa, nem akartam. Ő azt sajnálja, hogy összetörte a Fiatot, amit a nagyapja vett neki. De leszarjuk az autót" - mondta a Velvetnek. Szombaton Győzikéék egyébként családi napot tartottak, úgyhogy még csak bulizni se volt a lány az előző éjszaka. Mint kiderült, éppen edzésre ment Evelyn, amikor a baleset történt. Egy fiú találta meg, aki a faluban lakik, templomba ment a családjával, és ő értesítte Győzikééket.


Nagyobb térképre váltás

"Egy tizenhét éves lány nem sokkal déli 12 óra előtt szenvedett autóbalesetet. A kocsiban egyedül tartózkodó sofőr egy kanyarban, elveszítve uralmát a jármű felett, áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, majd az útpadkának vágódva visszasodródott az úttestre, ahonnan az árokba fordult a kocsival" - nyilatkozta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esetről.

Gáspárék és az adócsalás

Gáspár Győzőt 22 milliós adócsalás miatt hétfőre idézték be a bíróságra. A büntetőpert egyszer már el kellett halasztani, ugyanis Győzike annyira rosszul volt a mellplasztika miatt, hogy egy pécsi magánklinikára kellett vonulnia. "Nekem az a legfontosabb, hogy a lányom meggyógyuljon. Semmi nem számít most, csak hogy újra be tudjon ülni az iskolapadba, hogy megint az a mosolygós lány legyen, mint aki volt" - mondta a Velvetnek a bíróságra menet.

A tárgyaláson egyik vádlott sem mondta magát bűnösnek. Az ügyészség a vádirat elkészültekor az elcsalt összegnek megfelelő vagyonelkobzásra tett javaslatot, az elkövetők egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak. A tárgyalás október 17-én folytatódik.