Rihanna hétfőn (szeptember 26.) forgatta új klipjét, azt egyelőre nem tudni, melyik dalához. A felvételeket Írországban, egy közelebbről be nem határolt búzamezőn készítették, a jelenetekben az énekesnő több cuccban is feltűnik. Itt az egyik, figyeljék a melltartót, vagy mi ez.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy ez most egy funkciójavesztett melltartó, vagy az olykor pinanyakú énekesnő bikinit hord a favágóing és a kőművesadrág alatt (és ha igen, mi szükség van erre egy búzamezőn). Hajtás után közelebbi kép, és a másik öltözet!

Szóval ahogy ígértük, íme egy közelebbi kép, ami hátha mégis azt sugallja, hogy ennek a cuccnak van értelme. Rihanna viszont fázik.

És ahogy ígértük, íme a másik szett, amit biztos nagyon erotikusnak szántak, ezen a képen azonban Rihanna inkább egy bájos játékmackóra hasonlít. De miért lóg ki a bugyija az összes képen? A pózokból, a kilógásból és a búzamezőből csak arra tudunk következtetni, hogy ez a klip a "A tengerpartról hazafelé meg kellett állnom pisilni" című dalához készül. Ha van neki olyan. (Ha meg nincs, akkor maradjon a pizsamánál.)