A "nincs egy rongyom se" szindróma nem érintette meg az újházas Steiner Kristófot és Matant az esküvőjükig, a ceremónia előtti éjszakáig a kisujjukat sem mozdították meg azért, hogy beszerezzék a ruhájukat.

"A szekrényeink úgy is tele vannak cuccokkal, felesleges költségekbe nem akartuk verni magunkat, az öltöny-nyakkendő párosítás pedig nyilvánvalóan szóba sem jöhetett. A legénybúcsúnk estéjén megismerkedtem egy meglehetősen fess pultos sráccal, aki egy nagyon különleges felsőrészt viselt: olyan könnyű volt, mint az árvalányhaj, és olyan egyszerűen szépséges, mint egy egy naplemente. Kérdésemre elmondta, hogy egy izraeli tervező, Roni Bar készítette" - mesélte a Velvetnek a műsorvezető-főszerkesztő-író, aki másnap - azaz az esküvő napján - kora reggel meglátogatta a dizájnert, aki tetőtől talpig avar és arany színbe öltöztetett a párt, ők pedig boldogan ismerték fel, mekkora szerencse, hogy a menyegző napjáig nem csináltak nagy ügyet a ruha-kérdésből.

"Hiszem, hogy a ruha maga választott ki minket: amikor belebújtunk a pillekönnyű ruhadarabokba, a vásárlók közül többen azt hitték, hogy Roni modelljei vagyunk. Bar ruhái egyébként tiszta pamutból és lenből készülnek, és természetes anyagokkal - falevelekkel, gyümölcsökből és zöldségekből nyert festékanyagokkal - színezi őket a tervezőnő" - mondta Steiner Kristóf.