18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A VV szőrös szűzének fél perc alatt feláll

2011.09.28. 16:11

Valószínűleg feladatként kapta Tengermélyérzésű Vera, hogy mossa meg szűz pajtását, mérsékelt lelkessége legalábbis erre utal. A nő azért az érintetlen szűzként szereplő szőrös karú Bandi hátát becsületesen lesikálta a fürdőszivacs érdesebbik felével, még azt is megkérdezte –igaz, totál szenvtelenül–, finom-e, amit csinál, szóval próbált úgy tenni, mintha nem utálná a helyzetet.

„Minél érzékiebben, annál jobb” – vetette fel Bandi, na, erre nem érkezett válasz, de lényeg a lényeg, a kelletlen fürdetésből ötven másodperc is elég volt ahhoz, hogy Bandinak felálljon a rudi – ő így nevezi péniszét.

„Megigazítom a rudit, kezd állni, hö-hö-hö-hö, el kell, hogy takarjam, komolyan. Vagy elvegyem onnan a kezem?” – kérdezte a Sváby-hasonmás, de Verát kicsit sem izgatta a dolog. Még csak zavarba sem jött, valószínűleg észre sem vette volna az erekciót, ha a szűz nem hívja fel rá figyelmét. Abszolút mély érzéssel röhögött egy jót lakótársán, majd folytatta a feladat végrehajtását, ugyanolyan kedvetlenül, mint addig. Bandinak így is jó volt, mint mondta, neki maximálisan jól esett a fürdetés.