Ugyan Alekosz ideje azzal lejárt, hogy az RTL Klub beköltöztette a villába az új VV-s csapatot, a negyedik széria győztesének most kerül piacra a könyve, amiben állítólag mindenféle féltett titkát kibeszélni.

"Nagyon komoly agymunka volt abban, amit én ott produkáltam" - idézte a Blikk. "Végig játszottam, addig a pontig, amíg ki nem mondták a nevem. És bevallom, szellemileg nagyon elfáradtam, a taktikázás nem egyszerű feladat. Vissza kellett tartani információkat, konfliktusokat kellett generálni, szóval nem volt egyszerű. A villatársaim, ha most ezen megsértődnek, akkor soha nem is játszották ezt a játékot igazán."

Ale­kosz szerint Éva volt az, akit a legjobban lehetett manupulálni a játékosok közül: "Sokszor cukkoltam azzal, hogy példát mutat a duci nőknek. Éva természetesen nem volt duci, de erre mindig ugrott, addig sem az igazi problémákkal volt elfoglalva. Vele együtt sikerült kitennünk Bécit, belekényszerítettük egy kellemetlen szituációba, amiből ha akart sem tudott jól kijönni. És amikor rájött, milyen csapdába került, megkezdte felőrölni saját magát, és ez lett a veszte" - mesélte Alekosz, aki azt a feladatot viszont nem szerette, amikor a társait kellett megmintáznia:

"Az nem tartozott a kedvenceim közé, ütközött a magam alkotta játékszabályzattal. Odafigyeltem, hogy a másik embert ne reklámozzam, hiszen azáltal, hogy felveszem a szerepét, előhozhatok belőle pozitívumot".