Angelina Jolie fülbevalót lövetett lányai fülébe - írta a Female First. A színésznő Londonban vitte mindkét lányát – Zahara-t és Shiloh-ot –, hogy fülbevalót tetessen a fülükbe, ám Shiloh meggondolta magát, látva hogy a nővére bőgni kezdett a fülbelövő pisztoly okozta fájdalomtól.

„Az idősebb kislány kiválasztott pár szép 18 karátos arany fülbevalót” - mesélte a The Sun forrása. „A fülbelövő pisztoly túl nagy fájdalmat okozhatott neki, mert a kislány felsikoltott és sírva fakadt. Azt mondta, olyan volt, mintha egy tűzőgéppel csinálták volna. A húga rögtön meggondolta magát, de mindnyájan elégedett mosollyal az arcukon távoztak. Angelina mindkettőjüknek vett valami apróságot, így különlegessé tette számukra a kalandot”.

A házaspár és gyermekeik jelenleg Angilában tartózkodnak a World War Z című zombies áldokumentumfilm forgatásán. Mindketten annyira beleszerelmesedtek az angol kultúrába, hogy házat szeretnének vásárolni London külvárosában. A forrás azt is elmondta a Daily Star napilapnak, hogy „Brad és Angelina szeretik ezt az országot, az ételeket, a tájat és úgy gondolják az angolok sokkalta udvariasabbak, mint az amerikaiak.”