A lakókat az zavarja, hogy nem veszik őket emberszámba - írta a Bors, akinek az egyik kisgyerekes szomszéd panaszkodott: "Napközben kiabálnak, éjszaka gajdolnak. Egész nap az arcunkba világítanak a reflektorok, és az utcánkban olyan a forgalom, mint az M7-esen. Már többször beszéltünk a szerkesztőkkel, sőt Hajdú Péterrel is, de ő a TV2-re mutogat. A lakókkal ezért elmentünk a helyi jegyzőhöz, és végül arra jutottunk, hogy kérjünk birtokvédelmet. A napokban be is nyújtjuk" - nyilatkozott az asszony, aki szerint az ominózus házzal korábban már több probléma volt, például volt, hogy a lakóknak fényes nappal pornóforgatást kellett néznie, ha akarták, ha nem.

"Arcátlanság, hogy Hajdú Péter a forgatások után szépen hazamegy a csendes kis lakóövezetébe, és jót alszik, miközben mi ébren hánykolódunk. Ha annyira fontos neki ez a műsor, költöztesse az egész brigádját a saját szomszédságába, és élvezze az éjszakai műsort."

A lap megkereste az értelmiségiekből összeválogatott műsor producerét is: "Korábban személyesen és levélben is tudattam velük, hogy hajlandók vagyunk meghallgatni őket. Ehhez képest hétfőn a szomszédok nyíltan közölték, hogy pénzt akarnak, különben meghiúsítják a műsort" - nyilatkozta Hajdú Péter, aki nem érti, miért kellene fizetni és azt se, milyen károkról beszélnek a lakók.