Lady Gaga új pasija, Taylor Kinney egy nagyivó nehézfiú, akinek bűnügyi múltja is van – legalábbis a néha nagyot kamuzó Star magazin ezt állítja. Az énekesnő barátja a lap értesülései szerint 30 éves, 2002-ben Virginiában tartóztatták le egy átivott éjszaka után, és a mai napig nagyon otthon van a bulizásban.

Kinneyt és Gagát a kaliforniai Mission bárban látták nemrég, akkor whiskeyt vedeltek, azóta a hollywoodi Chateau Marmontban is feltűntek, ott vodkáztak. Persze ez így elég sovány sztori lenne, úgyhogy a Star kicsit tovább árnyalta a helyzetet, megszólal Kinney volt csaja és Gaga barátai is: a pasinak ugyanis nem csak az ivással van baja, hanem hülyére is csalta exnőjét, bizonyos Brittany Sackett-et. Gagát pedig nagyon féltik állítólagos barátai:

„Minden barátja mondja neki, hogy vigyázzon, Taylor össze fogja törni a szívét. Csak idő kérdése, hogy találjon valaki mást, és kiröhögje Gagát” – mondta egy ismeretlen forrás a magazinnak. Közös fénykép egyelőre nem készült Kinneyről és az énekesnőről, Gaga is beszélt már arról, hogy találkozgat Kinneyvel.