A Sikoly 4 színésze – aki tavaly októberben szakított Courtney Cox-al – Christina McLarty riporternővel kezdett randizni és bevallja, hogy totál odáig van érte - írta a Female First. „Christina imádnivaló. Nem vagyok egy nagy nőcsábász, aki egyszerre több lánnyal is foglalkozik. Én egyvalakit szeretnék, aki boldoggá tesz és én is boldoggá teszem őt” - nyilatkozta Howard Stern Sirius műsorában.  „Igyekszünk minél többet találkozni.”

Mielőtt ezen a nyáron megismerte volna a csajt, Arquette már akkor beismerte, hogy házassága Courtney Cox-al nincs rendben. "Ez az egész csak lóg a levegőben. De mindketten nagyon szeretjük egymást, nagyszerű szülők vagyunk, és van egy közös üzleti vállalkozásunk. Mindkettőnknek át kell gondolnunk a közös életünket és változtatnunk kell a hozzáállásunkon, hogy ez az egész teljessé válhasson.”

Miután szakított Courtney-vel, a színész keményen nekiállt bulizni és elismerte, hogy együtt volt egy koktélbár pincérnőjével, mielőtt elment volna egy négy hetes elvonóra. Arquette jelenleg a „Dancing with the Stars” című reality-show legújabb évadjában szerepel.