Rihanna legújabb dalának, a We Found Love klippjének forgatásán kikezdett az angol bokszolóval, Dudley O’Shaughnessy-vel. A 23 éves énekesnő – aki korábban Chris Brown énekessel és Matt Kemp baseball-sztárral is együtt volt – a forgatás szünetében a sportoló ölébe ült.

„Rihanna abszolút nem csinál titkot abból, hogy bejön neki Dudley" - idézte a Female First az egyik forrást. "Egyből beleesett. Már korábban is látott róla készült modell-fotókat és más, bokszolós képeket is. Minden alkalmat megragad, hogy a közelében lehessen és a forgatás szünetében az ölébe ült. Ő egyébként is nagyon közvetlen, de ez most több annál.”

A londoni születésű bokszolónak volt néhány kínos élménye a forgatás közben. A Sun újság forrása például azt mesélte, hogy a pasi úgy kuncogott, mint egy kisiskolás, miközben egy olyan jelenetet forgattak, amiben Rihanna egy áttetsző topot viselt. "Rihanna húzta Dudley agyát a dekoltázsát villogtatva, miközben kacsingatott a bokszolóra. Dudley egyszerűen nem hitt a szemének, nem hiszi, hogy ilyen szerencséje van. Rihanna barátnői is folyamatosan ugratják, szerelmes dalokat énekelnek róluk" - írta a magazin.