Már nem kérdés, hogy járvány van: a magyar és a külföldi előadók is mostanság rukkolnak ki új klipekkel-dalokkal az őszi-téli klubszezonra. A társasághoz most a dróttal szaggatott szaruhártyájú Varga Viktor is csatlakozott, a Szőkével álmodtam ráadásul az aktuális eresztés legjobbja lehet, mert a szereplők közül láthatóan senki sem veszi komolyan a dolgot. Megmutatjuk, hajtás után pedig szavazhat arról, melyik videoklipet találja a legjobbnak!

Jennifer Lopez – Papi

A magyar szemmel vicces címhez olyan klip készült, amelyben Jennifer Lopez saját álmát váltja valóra: sütit eszik, ezért mindenki őt akarja.

Josh és Jutta – Tépd az éjjelt

Miszerint: tépd az éjjelt, tépd az éjjelt, tépd az éjjelt, tépd az éjjelt velem.

Barbee – Míg szívünk dobog

Kicsit gyanús ez a minden forgatásra ható retróláz. (Igen, tudjuk, múltkor nem ezt a klipet jelentettük be, de akkor még nem tudtuk, hogy az "csak úgy" készült, és ez az igazi nóvum. Hát tessék.)

Lola – Más lettél

Végre  egy kis változatosság, ebben látjuk a legtöbb klubsláger-potenciált. De továbbra sem értjük, Lola miért táncol haladás közben.

Szóval akkor melyik a legjobb? Varga Viktor mű-nőcsábászkodása,

Melyik klip jobb?

Jennifer Lopez nevetségesen megrendezett Papija, Josh és Jutta éjjeltépése, Barbee szívdobogása, vagy Lola menet közbeni riszálása? Szavazzon, mert a mi véleményünk semmi, itt most az önöké számít csak.

(Amúgy pedig Akela, természetesen.)