Le tudja szedni egyben?

Nehéz lesz valaha a magyar tévében megugrani az RTL Klub frissen felállított lécét. A Való Világ ötödik szériájában tökéletes elegyet alkot a minőségi szórakoztatásra vágyó szerkesztők csapata a néhány lobotómián átesett versenyzővel, élükön Alekosz Veronikával és VV Cristofellel. A versenyzők legújabb feladata az volt, hogy csináljanak erotikus gipszmintákat, hú de eredeti. Az okosabbja nyilván egy kis mellfogdosást hozott ki a dologból, de nem úgy Cristofel, aki pöcslengetésben alig két hét alatt beérte Benkő Dániel teljes életművét, és Alekosz Veronika, aki meg... hagyjuk is. "Csináljuk meg a farkad" - kiáltja Veronika a videó elején, majd a következő, amit látunk, hogy Cristofel, már keni is fel a gipszet a pöcsére. Ez a farokgipszelés egyébként nem olyan egyszerű feladat. Merev állapotban összehozni nyilván csak nagyon rutinos gipszelők tudják, mert könnyen lelohadhat a pénisz. Esetleg gyógyszeres vagy injekcióval mereven lehet tartani. Ilyen nem állt a villalakók rendelkezésére, így Cristofel a lankadt farkát kezdte bekenni egy lavórból kimert gipsszel, arra viszont nem gondolt, hogy hogyan húzza majd le az alapvetően konkáv formáról a gipsze anélkül, hogy összetörné. Mert nyilván a heréit is belevette a műalkotásába. Mindenesetre, ha más miatt nem, hát ezért érdemes lesz majd megnézni az adást, amiben a jelenet van. És akkor nagy levegő, videó:

Update: Ez a mai adásban lesz, OMG!

Update2: A villalakóknak is az volt az első kérdésük, amikor meghallották Cristofel Nobel-díjas ötletét, hogy hogyan fogja leszedni.

Update3: Cristofel nem olajozta be a farkát a gipszelés előtt, így amikor az megszáradt, rendesen kitépkedte a szőrszálait. De nagyon jó volt VV Vera is, aki az arcával járt hasonló cipőben. A fejére ragadt a gipsz, mint a Vasálarcosnak.