Amanda Seyfried állítja, hogy jelenleg tökéletesen boldog és egyáltalán nem keres új kapcsolatot, mint mondja, nincs energiája hozzá - írta a Female First. A Lopott idő című film színésznőjenjelenleg egyedül is elvan, és most egy kis ideig csak magával szeretne foglalkozni, mert eddig csak hosszú távú kapcsolatai voltak.

„Bár azt hiszem, könnyebb egy kapcsolatban, mint egyedülállóként, de jelenleg nincs erőm egy újabb kapcsolathoz. Korábban amikor véget ért egy kapcsolatom, a barátaim mindig azt tanácsolták, hogy legyek egy kicsit egyedül, mert szükség van arra a kis időre. Anyádat kivéve senkinek nem tartozol elszámolással, és ez hatalmas szabadságot jelent. Rájössz, valójában mekkora nyomás nehezedik rád egy kapcsolatban” - nyilatkozta a színésznő.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fog randizni egy pasival sem, azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ha randizni fog, azt egy hétköznapi sráccal fogja megtenni, nem pedig egy hírességgel. Beszélt arról is, mekkora nyomás nehezedik az emberre, ha olyan kapcsolatban él, amiben mindkét fél híresség „Dominic(Cooper) és én sokáig voltunk együtt, teljesen jó volt minden, de egy idő után már nem a másikat látod, hanem azt az embert, akit a külvilág látni akar. Amikor Ryan-el voltam, az emberek egyre többet foglalkoztak velem és az ilyen dolgok miatt nem akarok többé olyasvalakivel randizni, aki híresség."