LeAnn Rimes kaliforniai otthonába ütközött egy vélhetően ittas vezető. Az eset során megsérült az ingatlan kerítése - írta a FemaleFirst. A 20 éves motoros – aki felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett – belecsapódott az énekes kerítésébe és súlyosan megrongálta azt. Bár a toxikológiai eredmények még nem érkeztek meg, feltételezhető, hogy a fiatal vezető alkoholos befolyásoltság alatt állt.

Rimes a twitter oldalán is megosztotta az esettel kapcsolatos véleményét. „A baleset az otthonunk előtt történt ma reggel, de szerencsére mindenki ép és egészséges. Azonban ha tényleg ittas vezetésről van szó, az rettenetesen szomorú dolog. A családom is megsérülhetett volna, és bármilyen olyan helyzetet, ami ittas vezetéshez kapcsolódhat, nem lehet félvállról venni. Mondanom sem kell, felzaklatott a reggeli telefonhívás. Hála az égnek, a fiatal vezető és a családtagjaim is rendben vannak, nem sérültek meg.”

LeAnn Rimes – aki férjével Eddie Cibriannal és két gyerekével él – most aggódik, milyen látvány fogja fogadni mikor hazaér. "Biztos vagyok benne, hogy le fog taglózni mikor este hazaérek és meglátom a kerítést. Már a képek is rémisztőek".