18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Niki bemutatja képességeit: kicsi orál, sok dugás

2011.10.06. 21:59

Néha szeretjük az élet kiszámítható dolgait is, ilyen például, hogy Aranypart Meli elképesztően közönséges, Éden-Aranypart Niki pedig csak akkor érdekes, amikor szexel. És általában szexel. Mindjárt megmutatjuk mindkettőt, csak nézzen a hajtás mögé!

Mai első videónkon Aranypart Meli a csöccsel támadás után újabb materiális csapást intéz lakótársai ellen: mint korábban Éden Nikit (sőt, VV Jerzyt!), őt is a szelek gyötrik. Szobatársnőjét, dugékony Csontit – aki kénytelen egy elvásott farmerben héderelni – csaknem megfullasztja.

Jó, tudjuk, hogy arra voltak kíváncsiak, hogyan fuvolázik a fejét dugás közben őrülten dobáló Niki. Partnere, az Aranypart Alfahímje egyébként szexuálisan annyira kulturált egyed, mint egy körömkefe. Idézzük: "A szex, úgy gondolom, a hétköznapok elengedhetetlen hozadéka. Anélkül nem is lehet meglenni. Egy férfiember számára nagyon fontos dolog, hogy ürítsen." Hát tessék, ürít.

(Az persze más kérdés, hogy milyen hosszasan ürítkeznek már ezek, hát a nézéstől is begörcsölt a lábunk, mint Csonti szája az orálozástól. A vágónak külön köszönet a nyúlért, aki, bár nem hősies, de legalább él.)