George Clooney belecsapott egy szívatás megtervezésébe, aminek a egyik barátja, Brad Pitt a célpontja - írta a Female First. A színész híres arról, hogy szeret megviccelni másokat és azt állítja, hogy most is egy olyan tréfát eszelt ki, amivel „ki fogja nyírni” Pitt-et, részleteket azonban nem árult el.

„Épp benne vagyok, és ezzel totálisan ki fogom nyírni. De nem mondhatom el nektek."  Valószínűleg még sokáig kell várni, mielőtt Clooney véghezviszi tervét, mivel az 50 éves filmsztár elmondta, hogy évekig szokta tervezni a szívatásait, mielőtt csattan a poén. „Felállítasz egy aprócska csapdát, aztán nézed, ahogyan lassan kinövi magát és kibontakozik. Ez évekig is eltarthat” - magyarázta a színész, akinek terve valószínűleg nem fog kudarcot vallani, ha Pitt-en múlik, mivel a Pénzcsináló színésze szintén nagy rajongója a vicceknek. Clooney nemrég úgy jellemezte őt, mint „brutális” szívatót.

„Matt Damon és Brad Pitt mindketten nagyon kibabráltak velem. Megváltoztatták a telefonom kimenő üzenetét. Ez még régen volt, amikor még üzenetrögzítős telefonok voltak, nem pedig mobilok. Megváltoztatták az üzenetrögzítő szövegét valami szörnyűségre és én nem tudtam lecserélni. Ezt mindig is zseniális poénnak tartottam.”