Azt állítja az Összeesküvők egyik szereplője, Marián legjobb barátja a Borsnak, hogy a fodrász fiú akár természetben is hagyta lerendezni a nők tartozásait.

"Marci ügyfeleinek negyven százaléka nő, köztük számos férjes asszony. Ő pedig nagy csodálója a gyengébbik nemnek. Munka közben sem bír magával, szinte mindig feldobja a labdát a csinosabb hölgyeknek,miszerint lehet természetben is fizetni. A reakciókat pedig árgus szemmel figyeli, és ha lát esélyt, akkor ügyesen terelgeti a dolgokat az ágy felé. Egy biztos, azt, hogy kiket cipelt már a hálószobájába, még nekem sem mondta el soha. Gondosan ügyel a diszkrécióra, sem neki, sem a lányoknak nem jó, ha ilyen pletykák terjednek" - mesélte a barát, aki hozzátette, a csajok között olyan is akad, aki azért választotta inkább a dugást, mert nem engedheti meg magának, hogy gyakran járjon fodrászhoz.

A hírek szerint egyébként a fodrász jól keres (vagyis nem biztos, hogy olyan sokan dugtak vele inkább), de ennek játszatja nincs: amit kézhez kap azt el is szórja, akár havi 400-500 ezer forintot is.