Massachusettsben tévedt el a háromtagú család egy kukoricásban, de úgy, hogy kétségbeesve hívták a rendőrséget, hogy mentsék meg őket. Állítólag idegállapotukhoz a szénanátha is hozzájárult egy kicsit. A család még nappali fényben sétált egy farm kukoricaföldjén, majd ahogy besötétedett, egyedül és nagyon elveszve találták magukat. Félelmükben az anya hívta a 911-et, de nem csak egyszer, hanem megint és megint és megint. hanem mind. “Szia, még mindig itt vagyunk a Connors Farmon, nem látok senkit. Nagyon megijedtem, sötét van és velünk van a 3 hetes kisbabánk” – így kezdődik a telefonbeszélgetés, amit a Today Show-ban lejátszottak.

A diszpécser igyekezett megnyugtatni az eltévedt családot, de hiába mondta, hogy a rendőrség már úton van, a kétségbeesett családanya tovább sopánkodott. “Azt gondoltam, jó mulatság lesz, de ez egy rémálom. Nem tudom, miért indultunk ide” – mondta a telefonban.
A rendőrök pár percen belül megtalálták őket,  kiderült, mindössze 25 méterre voltak a kijárattól. Csak tovább kellett volna sétálniuk.