Ha lenne 218-as, vagy 1018-as karikánk, becsszóra kiraknánk, így viszont csak a reggelit rakjuk ki menten. Az Összeesküvő férfi szereplői új játékot eszeltek ki: nem hagyják egymást a zuhany alatt rárántani. A nagyjából mindenhol tetovált Marián épp ezzel foglalatoskodott, amikor lakótársai elkezdték rányitni az ajtót, aztán közelről nézték a folyamatot, és még felmosófával is piszkálták. Hajtás után videó. (Update: nincs.)

A géniusz egy idő után óbégatni kezdett, mondván, már négyszer vagy ötször felállította, de hát így képtelen elélvezni. Ricsi idegesítette legjobban, így miután a tenyerébe ricsizett, a spermáját felkente a kilincsre, mert ő egy kulturált ember. A végtermékbe azonban Peti nyúlt bele, na, itt van, nézzék, mi addig elmegyünk hányni.

Update: a TV2 az emberiség boldogabb jövőjének érdekében eltávolította az esetről készült videót. Vagy más okból, nem tudjuk, nem indokolták.

És még egy kis segítség Majkának, aki a videó elején parádésan hülyét csinál magából ("Humorban nem ismerek tréfát, ahogy a nagy ember mondta"): az idézet Karinthy Frigyestől származik.