Olvasónktól kaptuk a tippet, amely szerint Alekosz, a VV4 győztese, és Bandi, a VV5 már kiesett, szűz játékosa együtt vállal fellépéseket. A két realityceleb káprázatos műsort kínál: a wannabe-pornórendező csajozni tanítja a valószínűleg még mindig érintetlen férfit, mindezt potom 200 ezer+áfáért, amelyhez útiköltség is járul, 90 ft/km. Sajnos az általa hivatkozott reklámot nem találtuk meg, ezért megkerestük az RTL Klub sajtóosztályát.

"Valóban, néhány napja egy szervező cég már kiajánlott egy produkciót a piacra, amelyben Alekosz mentorálja Bandit. Egyelőre felkérést nem kaptak, de ez ilyen esetekben természetes, hiszen nemrég óta létezik az ajánlat" – fejtette ki a Velvetnek Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtósa. Azt sajnos nem tudta megmondani, hogy a fellépést mennyiért vállalják, e kérdéssel a szervező céghez, az Rtalenthez irányított minket.

Az Rtalentnek írtunk is egy érdeklődő emailt, tőlük azt a választ kaptuk: "általában ezeket a műsorokat szórakozóhelyek számára ajánljuk, ahol a VV4 nyertese Alekosz és a VV5 szűze a szórakozóhelyen csajoznak, Alekosz ellátja jó tanácsaival Bandikát, ez történhet a színpadon is bármilyen szituációs játék keretében is akár". Sajnos tőlük sem tudtuk meg, mennyibe kerül egy klubtulajnak, hogy az ő színpadán meregethessen a szőrös, ám tettrekész Bandi a fondorlatos Alekosz idevágó tudományából. Természetesen megkérdeztük volna Alekoszt is, de sajnos nem vette fel a telefont. Korábbi értesüléseinkre alapozva viszont reálisnak tűnik az összeg, bár júniusban Alekosz egyedül is többet keresett – vagy magától, vagy Banditól devalválódott.