Veronika kiesése után tuti, hogy megrohamozzák majd a síkosító gyárosok, hogy legyen valamelyik termékük arca, tegnap éjjel ugyanis valami nagyon durva dolog történt a villában: persze, már eleve durva, hogy a kacsacsörű az elmebajnok Cristofellel párzik, de eddig ezt legalább halkan csinálták. A legutóbbi dugás alkalmával viszont kissé elragadtatták magukat, szerkesztőségünkben pedig azóta megy a vita, hogy kiből, hogyan és miért jönnek azok a bizonyos hangok, amik leginkább egy kézi habverővel való habveréshez hasonlítanak.

Tippünk amúgy az ujjazás, bár ebbe az elméletbe kissé bezavar, hogy a paplan nem mozog olyan gyorsan, mint ahogyan Veronika klaffog. Az is eléggé vicces jelenet, amikor a kacsacsőrű vélhetően farokszopó pozícióban helyezkedik el, miközben beszél.

Ez mi ez?

Kollégánk szerint viszont nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki a paplan alá dugja a fejét és beszéljen egy faszhoz, mint egy mikrofonba. Minden bizonnyal az egész jelenet össze-vissza van vágva, és ugyanígy a képre a hang is, mondjuk ennyi erővel aztán tényleg simán előfordulhat, hogy Veronika nem is izgult punciklaffogósra Cristofeltől, hanem egy főzőjelenet hangját keverték alá az RTL vágói.