Dina Lohan, a szerencsecsomag Lindsay Lohan édesanyja hülye lenne, nem kihasználni, hogy egész Amerika, meg a világ fennmaradó részének nagyja a balhés kislányára figyel: hipp-hopp összedobott egy könyvet arról, hogy lánya miként züllött el, és ezért ki a hibás. A TMZ értesülései szerint már két hete házal kiadóknál a könyvvel.

A lap megszerezte az előszó vázlatát, amelyből kiderül, hogy a kötet tulajdonképpen Dina Lohan memoárja, a lányával kapcsolatos elképzeléseiből és emlékeiből összeállítva. "A barátait, a karrierjét és a feletteseit hibáztattam az új életviteléért, amely főleg vad bulikból állt. Az ivás, a drogozás és a felelőtlen viselkedés Lindsay mindennapi életének része lett, ez pedig nagyon sok fájdalmat okozott nekem." A piszkozatból az is kiderül, hogy nem akarta lányától megtagadni élete legnagyobb lehetőségét, ezért engedte el őt gyerekfejjel Los Angelesbe. Aztán meg nem tudta rávenni, hogy hazamenjen New Yorkba.

Érdekes ez? Nem. A TMZ szerint ráadásul a kiadókat sem érdekli, eddig legalábbis nem adtak rá ajánlatot. Lohan a maga részéről mostanában inkább a közmunkával foglalkozik, a hullaházban lévők pedig örülhetnek: a StarPulse szerint kifehéríttette a fogait.