Jennifer Aniston – a korábbi jegygyűrűről és kapuzárási pánikról szóló pletykákra reagálva – helyére tette a bulvárlapokat: „Egyes számú pletyka: nem tervezem, hogy a közeljövőben férjhez megyek” – nyilatkozta a 42 éves színésznő a Hello! magazinnak a Five sajtótájékoztatóján.

Aniston – aki jelenleg a 40 éves Justin Therouxxal kavar – elmondta, hogy bár jó szeme van az újságíróknak és tényleg gyűrűt látnak egy ideje az ujján, az nem eljegyzési gyűrű. „Már voltam házas, és momentán nem tudom, leszek-e újra valaha is” – mondta. „De ebben a pillanatban csak annyit tudok mondani, hogy most biztosan nem tervezek házasságot. Érthető? Ami a másik pletykát illeti: nem, nem vagyok terhes. Leszoktam a cigarettáról ezért felszedtem pár kilót, ami meg is látszik.”

A színésznő korábban úgy nyilatkozott az Elle magazinnak, hogy nem érez kétségbeesést, mert nincs gyereke. Arra a kérdésre, hogyan értette ezt, így felelt: „Pontosan azt értettem alatta, amit mondtam. Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel. De nagyon megutálsz, ha nem akarok többet beszélni a magánéletemről?”