1987-ben, Los Angelesben költözött egy házba a U2 összes tagja, állítólag Bono teljesen megőrült az együttéléstől. "Őrültek háza volt. Azt hiszem, Bono akkor tényleg megőrült. Nagyon nehéz vele együttélni" - mondta Adam Clayton a Q magazinnak. "A házat lebontották, és az úszomedence köré blokkokat építettek, itt volt a közös nappali és a háloszoba is, kommunában éltünk. Bono ezeket a dolgokat mindig éjjel találta meg, mint az összes underground klubban" - tette hozzá Adam Clayton.

Állítólag Bono éjszakai kirohanásaitól egyedül The Edge menekült meg, aki nem élt velük sokáig, hamarosan talált egy számára kellemesebb menedéket, ahol nyugodtan dolgozhatott. "Úton a többiekkel.. az emberek nagyon élvezik, hogy egy rock banda tagjai, és az azzal járó sikert is persze. Olyan volt, mint egy édességbolt, hedonista idők voltak" - mondta a magazinnak The Edge.

Ma már azért nem bírják annyira tempót, mint húsz éve, Bono miatt le kellett mondani a tavalyi müncheni koncertet: az énekes háta megsérült, azonnal műteni kellett.