18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Összeesküvők Ricsi megdugta Nikót

2011.11.02. 10:56 Módosítva: 2011.11.02. 11:34

Tejfejéses győzelméért cserébe Nikó azt a jutalmat kapta hétfőn, hogy egy általa szabadon kiválasztott fiúval tölthette az éjszakát a pasik rezidenciáján. Szopást nem szerető Ricsi egyből csomagolni kezdett, hiszen evidens volt, hogy őt viszi a lány, annak ellenére, hogy a fiúnak már van párja a műsorban, mégpedig Mónika.

Ricsi amúgy teljesen tisztában volt azzal, hogy a biszex csaj játéka mire megy ki, de azért hagyta magát leitatni, és hát póz ide, póz oda, voltaképp meg lett dugva a férfias Nikó által. A szex a kádban kezdődött és az ágyban végződött, és ezek ketten annyira nem igyekeztek takargatni magukat, hogy a csatorna inkább nem is közölt részleteket az aktusról. Persze, ahogy lenni szokott, Ricsi másnap már nagyon megbánta a dolgokat - aminek elejébe a kivetítőnek hála egyébként csaja, Mónika is bepillantást nyerhetett  -, be is vallotta a megcsalást, amire barátnője mindössze ennyit tudott reagálni: Gratulálok.