Kim Kardashian leiratkozott Kris Humphries Twitteréről. A 31 éves modell – aki hétfőn jelentette be, hogy 72 nap házasság után, elidegenedésre hivatkozva beadta a válókeresetet – törölte Humphriest a korábban 152 főt számláló listáról, akikre feliratkozott a közösségi oldalon. Az asszonynak egyébként 11 000 000 követője van a Twitteren.

A Kardashian-hoz képest elenyésző – 659 000 – követővel rendelkező sportoló azonban továbbra is feliratkozva maradt exe Twitterén, s mellette Kim két nővérének Khloenak és Kourtneynek, valamint az édesanyjának Kris Jennernek is követője maradt. A férfi egyelőre mélyen hallgat az egészről, csupán egyetlen egy üzenetet tett közzé, miszerint „kikészült”.

Az énekesnő és valóságshow-sztár azonban már nem ilyen diszkrét, legutóbb is hangot adott felháborodásának amiatt a vád miatt, miszerint ő csupán csak a tévé show kedvéért ment volna feleségül a pasihoz: „Először is, szerelemből mentem férjhez! El sem hiszem, hogy magyarázkodnom kell e miatt! Nem pazarolnék el ennyi időt csak egy tévéműsor kedvéért! Az életem nagy részét megosztom a világgal a valóságshowban, de az esküvőm előtt sokat gondolkodtam, hogy azt is megosszam-e. Utólag talán nem ez volt a legbölcsebb döntésem. De én ilyen vagyok!”