A legijesztőbb zenésznek választott Marilyn Manson hatszor énekelte el egymás után Justin Timberlake Cry Me a River-ét, piásan, állítólag mértéktelenül fogyasztotta az abszintot. A például Szikora Robit is sokkoló énekes barátnőjével, Lindsay Usich-hal karaokézott a Las Vegas-i Born and Raised nevű bárban, szemtanúk szerint. "Pár feles és pár sör után a kezébe vette a mikrofont. Elénekelte a The Doorstól a Texas Radiót, majd a Cry Me a Rivert, ezt hatszor. Ragaszkodott Timberlake-hez, így valakinek le kellett töltenie az iPodjáról" - nyilatkozta egy név nélküli forrás a New York Postnak.

"Halloween volt, senki nem hitte el, hogy az tényleg Marilyn Manson. Vad volt" - tette hozzá egy másik megszólaló. Egy harmadik névtelen forrás állítólag látta, ahogy Marilyn Manson be akar szállni egy limuzinba, mérgelődött, hogy nem érte ment az autó, így bepattant a vezetőülésre, majd onnan a sofőr kidobta. Az énekes állítólag át akart menni a The Strip bárba, és amikor kidobták a kocsiból, azt kiabálta, hogy ő híres, vele nem lehet így bánni.

Videót a neten egyelőre nem találtunk arról, ahogy Manson a Cry Me a Rivert énekli, azonban egy másik Timberlake slágert, a What Goes Around-ot igen.