VV Cristofel csütörtökön visszamehetett a ValóVilág 5 villájába, de csak 24 órára, és szigorúan csak vendégként. Az önjelölt kubai macsót lassan több tízezren akarták a villában látni, így ők most örülhetnek: Cristofel és a Veronika románca tovább folytatódhat, a történéseket ismerve kinéz egy jó hiszti is.

A műsor kreatív szerkesztője szerint nem is egyszer költözik be a Villába Cristofel. "Cristofel időszakonként ugyan visszamegy, de nem vesz részt újra a játékban. Azért hoztuk meg ezt a döntést, mert úgy gondoljuk, Cristofel és Veronika kapcsolata volt a legigazibb és a legmélyebb a villában, és mindkettőjüket nagyon megviselte, hogy Cristofel kiesett a játékból. Távozásával pedig elvarratlan szálak maradtak. Cristofel szándékai azonban komolyak, és ha minden jól alakul, akkor szándékában áll megkérni a lány kezét" - mondta a Blikknek Rubin Kristóf.

"Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, mennyire! Azzal, hogy visszamehetek a villába, lehetőséget kaptam arra, hogy beteljesítsem a sorsomat – mondta a Blikknek Cristofel. "Ismerem Veronikát, eleinte ellenezni fogja a velem való találkozást, de remélem, hogy beadja a derekát, és újra együtt lehetünk."

Ha esetleg nem követné az eseményeket, itt elolvashatja, mi történt Cristofel és Veronika között korábban. Ha a pásztoróráikra kíváncsi, itt azokat is megnézheti. Ha pedig minden érdekli, ami csak a Villában történik, olvasgassa a hogyvolton.