Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, Arisztotelész óta tudjuk, hogy kisállatokkal és gyerekekkel bármit el lehet adni. Nos, kedves anyuka-apuka, végre itt az igazán autentikus személy, akinek segítségével most azt is megtudhatják, mit kell enni adni a gyerekeknek ahhoz, hogy olyan boldog, kiegyensúlyozott srácok-csajok legyenek belőlük, mint a szüleik.

Demcsák Zsuzsa ugyanis azt vette a fejébe, hogy a főzési trükkeit osztja meg kisgyerekes szülőkkel, nyilván azért kisgyerekesekkel, hogy lehessen írni egy receptkönyvet tinik szüleinek is. Nem, persze nem, hanem, mert neki kicsik a gyerekei, és ő nekik főz. Tvrtko szerint folyamatosan.

Tvrtko még néhány fontos dolgot megosztott a sajtó képviselőivel az ő egyik állandó műsorvezetőtársáról, történetesen, hogy kiváló édesanya, kiváló újságíró és kiváló szakács, ránk mindhárom információ az újdonság erejével hatott, eddig csak Demcsák játszótéri szokásait, szóvivői próbálkozásait ismertük, meg sejtettük, hogy vékony.

Csak, hogy mindenki értse az összefüggéseket, az van, hogy Demcsák Zsuzsa édesanyja a kiadó ügyvezetője, aki úgy nyialtkozott: nyolcezer példányban nyomták ki lánya szakácskönyvének első kiadását, de ha négyezret eladnak belőle, akkor már nullszaldós a vállalkozás. A könyv ára 3800 forint.

Az amúgy, hogy a receptek hány százalékban tulajdoníthatók Demcsákék Zsuzsájának nem derült ki, így valószínűleg az egészet ő találta ki, a könyvbemutatón azért külső segítséget is igénybe vett, biztos, ami biztos.