Jack Osbourne bevallotta, hogy születendő gyermeke nem tervezett baba volt. A 25 éves sztár nemrég tudta meg, hogy menyasszonya, Lisa Stelly terhes. A Female First szerint a házaspár izgatottan néz a szülői örömök elé, annak ellenére, hogy a hír meglepetésként érte őket.  „Nagyon izgatott vagyok. Ez egy nagyon jó dolog. Ez nem volt betervezve, ha érted mire gondolok" - nyilatkozta Osbourne. „Én egyszerűen csak örülök a dolognak. Ez egy új fejezet lesz az életemben és nagyon izgatott vagyok miatta.”

Az adrenalinfüggő leendő apáról köztudott, hogy szereti az extrém sportokat, ő viszont tisztában van azzal, hogy apaként vissza kell majd fognia magát. „Nem lehetek önző. Muszáj vagy változtatni a dolgaid fontossági sorrendjén” – mondta.

Jack Osbourne egy TV-s reality műsor, az Osbourne-ék révén vált ismerté, ami több mint tíz éve fut és a híres-hírhedt énekes, Ozzy Osbourne családjának mindennapjairól szól. A jövendő apa elképzelhetőnek tartja, hogy a későbbiekben egy önálló műsorba fogjon. „Ehhez kell egy megfelelő elképzelés. Nem szimplán egy Kardashian-típusú dolgot szeretnék, mint amilyen az Osbourne-ék is volt.”