A Blikk információi szerint eldurvult a helyzet Baukó Éva és pasija között, amikor a csaj bejelentette, munkát vállalt az Erotika Expón. "Teljesen bepánikolva és zokogva hívott fel kedd este Éva" - mesélte az Adriennként megnevezett Jóakaró a lapnak. "Miközben reszketve kért segítséget, a háttérből jól hallatszott Ádám szitkozódása. Azt kérdezte üvöltve Évától, hogy már megint kivel beszélsz, te kurva. Ezután én átadtam a telefont a páromnak, aki megpróbálta megnyugtatni Ádámot, és arra kérte, ne bántsa Évát, inkább menjen el a lakásból. Ádám azonban arra hivatkozott, hogy nincs hova mennie".

Baukó barátnője hozzátette, a férfi leöntötte vízzel és őrjöngve dobálta szét az exvillalakó ruháit. A jelenet állítólag azért történt, mert Ádám nem bírja elviselni, hogy VV Éva megint a szexiparban dolgozik.

"Nem szeretnék erről beszélni" - nyilatkozta Baukó a lapnak. "Hiszen Ádámmal együtt éltünk majd' 3 évet. De tény, hogy már nem bírom tovább a beteges féltékenykedését. Ráadásul többször kijelentette, hogy szarnak tart. Ádám este elment tőlem. Azt hiszem ideje, hogy befejezzük."

Mindeközben a pasi szerint nem volt szó többről, mint egy hétköznapi veszekedésről.