A Fura kategóriában bejutott szereplő korábban Péterre kattant rá, most pedig Csabának okozott olyan meglepetést, hogy a fiú arcán hetek óta először jelentek meg érzelmek. Annamária Veronikának vallotta be először, hogy egyre többet beszélget a perverz módon Szépfiú kategóriába sorolt Csabával, és kezd többet érezni, mint barátságot. "Rájöttem, hogy egy tündérfalat, és az a stílus, amit én kedvelek. Lehet, ha ő is akarná, kialakulhatna valami."

A Halálként is emlegetett játékos végül azzal rohanta le Csabát, hogy milyen lehet a pasi csókjának íze. Önmagában amúgy már a kérdés is WTF-kategória, főleg Annamária szájából, és az állami gondozásban nevelkedett lány még erre rá is tett egy lapáttal, mert az is érdekelte, a fiú szerint milyen lehet vele (mármint Annamáriával) csókolózni. Szemlátomást Csaba agyán átfutott, hogy feltépi a villa ajtaját, és még a kinti világból is kimenekül.

"Úgy gondolom, hogy talán van arra esély, hogy köztem és Csaba között kialakuljon valami több, mint barátság. Ha történni fog valami, én benne leszek" - nyilatkozta a lány a riportszobában azok után, hogy Csaba kijelentette, el nem tudja képzelni, hogy ők ketten csókolózzanak. Annamária számára viszont nincs lehetetlen.