A VV5 játékosa azt állítja, Alekosz mellett őt is át akarta csábítani a TV2 a párkereső műsorba. "Engem személyesen Hajdú Péter hívott fel. Azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha teljes jogú játékos lennék az ÖsszeEsküvőkben, és utána szerepet kapnék a Jóban Rosszban-ban is" - mesélte Cristofel a Borsnak, aki azt mondja, hiába volt szó milliókról, mégis nemet mondott. "Nem vállaltam, mert hűséges vagyok a csatornámhoz és Veronikámhoz is. Bár Hajdú gázsija kihúzott volna a szarból, nekem fontosabb a becsületem.

Mindemellett egy másik exjátékos, Gombi is állítja, hogy ő is kapott ajánlatot az ÖsszeEsküvőkbe: "Az RTL Klub engedélyével fodrászként dolgoztam az ÖsszeEsküvők stábjában. Azzal a feltétellel engedtek el, hogy nem szerepelhetek a képernyőn, és nem nyilatkozhatok a műsorral kapcsolatban. Már az első napokban kaptam olyan utalásokat, hogy esetleg komolyabb szerepet is adnának nekem, de ezeket elengedtem a fülem mellett, aztán egyszer csak felhívott egy szerkesztő, és azt mondta, hogy szeretnék, ha játékos lennék." Gombi ekkor állítólag összepakolt és elhúzott onnan.

Hajdú Péter amúgy mindent cáfol, mint azt a lapnak nyilatkozta, biztosan több VV-snek is felcsillant a szeme Alekosz sikere láttán, de nem folytatnak további tárgyalásokat, és nem kereste meg se Cristofelt, se Gombit.