Éppen csak bezsuppolták Alekoszt, az RTL Klub valóságshow-győztesét
a TV2 realityjébe, máris ki akarják hajítani onnan – írja a Vasárnapi Bors. A lap szerint az érdi biztonsági őr úgy költözött be a rezidenciára, hogy volt csaja (nem az, aki a Blikknek sírt, hanem egy másik), márpedig a műsorba csak szinglik jelentkezhettek. Az más kérdés, hogy őt a csatorna utólag költöztette be: annyira remélték, hogy emeli a nézettséget, hogy inkább vállaltak mindent, ami szerződésszegéssel jár (=rengeteg, az RTL Klubnak kifizetendő pénzt).

Alekosz viszont nem biztos, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket: az erősen álbalhé-szagú történet vége legalábbis erre enged következtetni.

A lap megkereste Alekosz állítólagos nőjét is, Bettyt, aki nem nyilatkozhatott, így nem erősített, nem cáfolt. Ezt az enigmát valószínűleg a TV2 műrosának egyik élő adásában fogják megfejteni, mert mint a VB írja, "ha a szerkesztők tartják magukat a műsor korábbi gyakorlatához, akkor Alekoszt kérdőre vonják, ami úgyis ráférne, és ha valóban együtt van még Bettyvel, akkor kizárják a játékból. Vagy pedig lehetőséget adnak neki arra, hogy élő adásban szakítson barátnőjéval, így folytatva a versenyt a fődíjért".

Ezek szerint tehát a TV2 a saját játékában csalhatott idáig, és most vette észre, mit is csinált – bekasztingolt egy olyan játékost, aki nem felel meg a feltételeknek, és most engedményt tesznek neki: ha élő adásban szakít a nőjével, aminek valószínűleg lehet még nézőcsalogató ereje, akkor akár a fődíjat is elviheti, kitolva ezzel a többi játékossal, akik eddig próbáltak helytállni taktikáztak szerepeltek a műsorban.

Az, hogy egyébként Alekosznak van-e csaja, a Facebookról könnyen kideríthető lenne, főleg, hogy októberben még tele volt a férfi és egy szőke nő közös fotóival. Mostanra azonban a szerelmes képek, mint VV Alekosz hivatalos, RTL Klubos rajongói oldala, eltűntek – feltehetőleg azért, mert azt az RTL-esek tartották rendben, most viszont, hogy a celeb megcsalta az őt felfedező csatornát, minek tartanák rendben? Úgy tűnik, ez az új profil, de ez már privát.